Domo sole logo

Tende

Tende su idealna zaštita od sunca za balkone, terase, izložbene prostore, ugostiteljske objekte i sl.

Nosiva konstrukcija tende je aluminijska, plastificirana, bijele boje. Čelični dijelovi tende su također plastificirani i u bijeloj boji. Specijalno platno koje se koristi za tende je poliakril vrlo visoke čvrstoće, postojanih boja s impregnacijom te UV zaštitom od sunca. Poliakril je materijal od istaknutih proizvođača kao što su PARA I SATTLER. Posebnom obradom platna moguće je postići potpunu vodonepropusnost tende.

Ugrađujemo ručno upravljanje tendom preko palice, a na zahtjev moguća je ugradnja motora s prekidačem, daljinskim upravljačem ili senzorom za sunce i vjetar.

Tende izrađujemo u više od 100 uzoraka akrila i desetak PVC materijala.

Najčešća je izrada zglobnih tendi – tende na ruke, kupolaste, tende na pad, tende na pad sa vodilicama, samostojeće tende te ATTICO, PERGOLE i sl.

Jamčimo dugi vijek trajanja svih vrsti tendi uz pravilno rukovanje.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam mail

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Domo Sole i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.