Domo sole logo

O nama

Tvrtka Domo Sole uspješno posluje već 21 godina (od 2003. godine). Dugogodišnjim razvojem i uvođenjem novih proizvodnih linija postali jedan od vodećih proizvođača aluminijskih žaluzina i trakastih zavjesa u Hrvatskoj.

U našem asortimanu možete pronaći različite proizvode za zaštitu od sunca te sjenila (unutarnje i vanjske žaluzine, trakaste zavjese, panele, rolo i plisse zavjese, aluminijske rolete, rolo vrata, mrežice protiv insekata, tende i sl).

Nudimo Vam proizvode vrhunske kvalitete i modernog dizajna. Pri izboru boja i materijala surađujemo s projektantima i tvrtkama za uređenje interijera kako bismo Vam pružili najbolje proizvode. Također, redovito posjećujemo različite sajmove kako bismo što bolje prezentirali naše usluge i proizvode te Vam priuštili iskustvo uživanja u najnovijim trendovima.

Od početka 2013. godine možete nas pronaći u novom proizvodno-prodajnom prostoru veličine 400 m² na ukupnoj površini 1500 m² u Industrijskoj zoni Murvica – jug na ulazu u grad Zadar iz pravca A1 Zadar Zapad (u blizini centra METRO).

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam mail

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Domo Sole i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.