Domo sole logo

Aluminijske rolete

Aluminijske rolete su najbolja zaštita Vašeg doma bilo da se radi o zaštiti od topline, zvuka ili zaštiti radi sigurnosti. Rolete pripadaju skupini najefikasnijih sjenila koja omogućuju potpuno zatamnjenje prostora. One znatno štede toplinu grijanog prostora zimi (do 30%), a ljeti Vam omogućuju značajnu uštedu pri hlađenju klima uređajima.

Nadprozorske rolete s aluminijskom kutijom prikladne su za novoizgrađene nekretnine, a moguće ih je ugraditi i prilikom sanacije objekata. Takve vrste roleta karakterizira ugradnja s prozorima (naknadna ugradnja nije moguća), stoga je važno da se na vrijeme odlučite i isplanirate njihovu ugradnju.

Karakteristike:

  • ALU lamele punjene poliuretanskom pjenom
  • PVC ili ALU kutije različitih dimenzija
  • ručno upravljanje (automat), upravljanje preko MC palice (kurble), pomoću motora s prekidačem ili pomoću daljinskog upravljača
  • mogućnost odabira boja vodilica, lamela i završnog profila
Kontaktirajte nas

Pošaljite nam mail

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Domo Sole i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.