Domo sole logo

Rolo i panel zavjese

Rolo zavjese

Rolo zavjese imaju široku primjenu, postavljanje rolo zavjesa moguće je u različitim prostorima (stambeni prostori, škole, uredi, javne i privatne ustanove). Široka primjena karakteristična je zbog širokog izbora materijala, kvalitete i dizajna.

Primarna funkcija unutarnjih rolo zavjesa je regulacija svjetlosti u prostoru te zaštita od UV zraka i termičkog pregrijavanja. Pored funkcionalnosti, služe i kao vrhunska dekoracija interijera.

Sastoje se od platna i aluminijske osovine s mehanizmom. Postoji mogućnost odabira uzoraka kao i kod panel zavjesa: jednobojne, dekor, stop-light, natur i SCREEN. Podižu se pomoću lančića, a montaža je moguća stropno ili bočno.

DUO ROLO sistemi su novost na tržištu. Karakterizira ih dvostruko položena tkanina koja naizmjenično kombinira prozirne i neprozirne trake te omogućava savršenu igru svjetla i sjene. Upravljanje je moguće pomoću lančića.

Panel zavjese

Kombinacija materijala visokog standarda i modernog dizajna daje panel zavjesama jedinstven izgled čistog luksuza.

Sastoje se od vodilice s 2, 3, 4, ili 5 kanala te platna koje se čičkom učvršćuje na klizač koji klizi po kanalu vodilice. U donjem dijelu je uvučen uteg od plastificiranog aluminija koji fiksira pojedini komad platna. Platna se razlikuju po količini propuštanja svjetlosti, bojama i uzorcima. Moguća široka primjena: jednobojne, dekor, stop-light, natur te SCREEN (pogodne za urede, štite od direktne svjetlosti).

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam mail

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s Policom privatnosti Domo Sole i slažete se s njom. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.