Proizvodnja žaluzina, trakastih zavjesa, rolo i panel zavjesa, roleta, mrežica za komarce...

rolo i panel zavjese

Rolo zavjese

Pružaju veliki spektar primjene u prostorima kao što su stanovi škole, uredi, te javne i privatne ustanove. Razlog tome je velika različitost u velikom izboru platna, kvaliteti i dizajnu.

Primarna funkcija unutarnjih roloa je optimalno raspršivanje svjetlosti u prostoru te njegova zaštita od UV zraka i termičkog pregrijavanja te i dekoracija interijera.

Sastoje se od aluminijske osovine sa mahanizmom te platna. Uzorci su kao i kod panel zavjesa: jednobojni, dekor, stop-light, natur te SCREEN. Podižu se pomoću lančića, montaža stropno ili bočno.

DUO ROLO sistemi su novost na tržištu. Dvostruko položena tkanina, koja naizmjenično ima prozirne i neprozirne trake omogućava vrlo ugodnu igru svjetla. Upravljanje je pomoću lančića.

Panel zavjese

Kombinacija materijala visokog standarda i modernog dizajna daje panel zavjesama jedinstven izgled čistog dizajna i luksuza.

Sastoje se od vodilice sa 2, 3, 4, ili 5 kanala, te platna koje je čičkom učvršćuje na klizač koji klizi po kanalu vodilice. U donjem dijelu je uvučen uteg od plastificiranog aluminija koji fiksira pojedini komad platna. Platna se razlikuju po propuštanju svjetlosti, bojama i dezenima te omogućuju široku primjenu: od jednobojnih, dekor, stop-light, natur te SCREEN (pogodan za urede, štiti od direktne svjetlosti).